maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus 2013

Juhannus vietettiin mukavassa seurassa mökillä. Koirat oli tietenkin mukana. Pojat nautti kun saivat juosta ja uida, kaivaa kuoppia ja mennä ja tulla oman päänsä mukaan.

Naftasta löytyi ensimmäistä kertaa punkki! Hyi olkoon! Onneksi se ei ollut ihossa kiinni vaan karvoja pitkin kipitti menemään. Koirille haettiin vartavasten apteeksita bayvantic-liuokset niskaan, lähinnä sääskien karkottamiseksi, meidän mökillä kun ei punkkeja yleensä ole ollut. Tehtiin kävelyreissu saaren toiseen päähän, josta löytyi ihania maisemia ja niittyä, sieltä se punkkikin varmaan eksyi mukaan. Ennen olen laittanut koirille exspot-punkkikarkotteet, mutta jostain luin koiran sokeutuneen tämän lääkkeen myrkystä, joten vara ei venettä kaada siispä valittiin karkoite jossa on eri vaikuttavat aineet.

Lauantai-iltana Mosse kokeili ensimmäistä kertaa Naftan rajoja oikein kunnolla. Naftalla oli lelu jota Mosse yritti itselleen, Nafta sitten ärähti ja Mosse vastasi samalla ärinällä. Kymmenisen sekunttia ne siitä öykkäröi toisilleen jonka jälkeen Mosse luovutti ja Nafta sai pitää asemansa. Ja lelunsa.

Koko juhannus oli kyllä todella rentouttava, niin itselle kuin koirillekin. Eilen tultiin kotiin vasta ilta kymmenen jälkeen. Nafta jolkotteli ovelta suoraan makuuhuoneeseen ja sammui niinkuin saunalyhty. Mosse vielä seurasi laukkujen purkamisen ja meni sitten Naftan kanssa nukkumaan. Tänään on myös ollut koirilla kovin hiljainen päivä.

Tässä kuvia reissusta, ne puhukoon puolestaan:







Mossen hammashymy <3





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti