lauantai 18. elokuuta 2012

Syyssiivous rescue-koirien hyväksi

LOMALOMALOMA L-O-M-A, vaikea uskoa että nyt on vihdoin LOMA!!
Tänään on ensimmäinen lomapäivä. Okei, lauantaina ei olisi töitä ollut muutenkaan, mutta lasken tämän ensimmäiseksi lomapäiväksi, koska haluan nyt vain tehdä niin.

Vaikka päivä ei ole ehtinyt vielä kovin pitkälle, olen saanut aikaan yhtä jos toistakin. Aamu aloitettiin Naftan kanssa uinti-piknik-reissulla. Aurinko paistoi ja tuore patonki maistui hyvälle. Kun päästiin kotiin, pesin koiran takapihalla vesisaavissa. Ah, olen jo kauan halunnut tehdä niin. Pestä koiran pihalla, auringossa ja lotrata vettä tahallaan niin että varpaat kastuu. Pesun jälkeen jäätiin Naftan kanssa ulos, molemmat omiin puuhiin. Naftan hommiin kuului turkin kuivaaminen auringossa ja kanansiipien tuhoaminen. Minä puolestani keräsin mustia viinimarjoja. Nokkoset poltti, mutta sekään ei saanut mua huonolle tuulelle. Marjasato jäi melko niukaksi, kun en kehdannut poimia puskia tyhjiksi naapurinkin puolelta ja meidän puolella marjoja oli vähemmän. Mutta aion tehdä niistä sekamehua, mustikkaa, viinimarjaa, vadelmaa ym.

Sitten siirryttiin sisälle siivoushommiin. Menneellä viikolla sattuman kautta törmäsin facebookissa tapahtumaan "Koiraihmisten syyssiivous rescue-koirien hyväksi". Paikkakuntina oli tampere, turku, hämeenlinna ja helsinki. Ei tietenkään seinäjokea. Onneksi eräs entuudestaan tuttu ihminen seinäjoelta oli sivustolla ilmoittanut kuskaavansa seinäjoelta avustuksia eteenpäin ja hänelle voisi ylimääräisia koira- ja kissatavaroita toimittaa. Tuumasta toimeen ajattelin!
Naftan kaapeista ja laatikoista löytyi paljon meille täysin turhaa tavaraa, joista voi jollekkin olla vielä hyötyä.
En edes tiennyt tai ainakaan muistanut kaiken tuon tavaran olemassaoloa. Laatikosta löytyi esimerkiksi neljät kynsisakset! Voitteko käsittää neljät?? Joka jalalle omat. Hohhoi.. Kahdet niistä käyttämättömät, yhdet vähän käytetyt ja yhdet ja ainoat jotka ovat hyvät mun käteen. Kolmet sakset lähti siis romaniaan ja espanjaan. Leluja, takkeja, kaulapantoja ja hihnoja. Nirson koiran ruokakaapista löytyi myös monta juttua jotka eivät Naftalle maistu. Luita ja dentastixejä. Dentastixeille Nafta on jo aikaa sitten sanonut kiitos, mutta ei kiitos. Koiranmakkaraa ja nuo kuivaruuat. Iskä hassu oli huutokaupasta huutanut koiraruokaa vaikkei sillä ole edes koiraa.
Nyt on kaappi siisti ja tilaa taas niille tavaroille joita oikeasti tarvitsemme.
Loma täällä jatkuu viinilasin äärellä ja huomenna tehdään sama inventaario mun vaatekaapille.


Kaikki tämä jäänyt turhaksi meille



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti