sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pallohullu


Nafta tykkää kyllä kaikista leluista, se on kova poika leikkimään. Mutta yksi on ylitse muiden..

Pallopää

Pallo on jotain aivan erityistä. Nafta sai jo pentukodistaan ensimmäisen pallonsa. Se oli vihreä ja sammakon näköinen. Sillä oli kädet ja jalatkin. Se oli pitkään Naftan lempilelu. Lopulta se oli niin rikkinäinen että se piti heittää pois. Onneksi löysin uuden samanlaisen viime vuonna vaasan näyttelystä ja samaan suosioon pääsi uusi sammakkopallo.
Mutta pallo kuin pallo, se on ykkönen. Tennispallo, pesäpallo, sählypallo, jalkapallo..pehmeä, kova, iso tai pieni, sillä ei ole niin väliä, kunhan se on pyöreä.

Nafta ja "pari" palloa
Pallojen kuningas on jalkapallo. Sillä pelataan vain ulkona.  Meidän lähellä on muutama hyvä kenttä, joissa käymme aika usein pelaamassa. Nafta on niin innoissaan hommasta ettei se muista käydä tarpeillaan joskus ollenkaan. Urheilukaupoissa meille nauretaan kun etsimme mahdollisimman kestävää palloa ja myyjät kysyvät mihin käyttöön pallo tulee, vastaus on koiralle. Ostin alennuksesta pienen tekniikkapallon joka kesti yhden pallopelin ajan. Naftalla ei huonot pallot kauaa kestä, siksi meidän täytyy panostaa laatuun erityisesti ja ostaa ns.ammattilaispalloja.

Tämä pallo oli äkkiä entinen

Kevät ja syksy on parasta pallopeliaikaa. Ei ole liian kuuma eikä liian kylmä. Meidän vakiopelikentällä on onneksi joki vieressä, jossa Nafta voi pulahtaa jos hiki tulee. Joki toimii hyvin myös juomakippona.

Pallo on myös koulutuksessa paras apuväline. Nafta ei motivoidu nameista juurikaan, mutta pallo on sille äärettömän hyvä palkka. Se tekee pallon saadakseen lähes mitä vain. Joihinkin suorituksiin pallo kylläkin kiihdyttää koiraa liikaa.

Niinkuin ylhäältä kuvasta näkyy, Naftalla on miljoona palloa. Ja miljoona muutakin lelua. Mun heikkous on koiranlelut. Jos näen jonkun kiva, en voi olla ostamatta sitä. No ollaan onneksi keksitty keino siihen ettei meidän lattiat tulvi koiranleluista eikä koira menetä niihin mielenkiintoaan. Meillä on kaksi koiranlelulaatikkoa. Toinen on sängyn alla ja siellä on 98% leluista. Toinen on olohuoneessa ja siellä on kerralla muutama lelu jotka on Naftan leikittävinä. Välillä niitä sitten aina vaihdellaan. Ja voi sitä riemua kun Nafta pääsee joskus itse valkkaamaan leluja sängyn alta. Se menee itse seisomaan laatikkoon ja heittelee leluja ympäriinsä ja nuuskii jokaista. 

Naftasta on tullut äärimmäisen taitava pallonpelaaja. Ja lihaksikas. Aina kun pelataan, Naftalle sanotaan "mee kauemmas" ja se poika peruuttaa. Se peruuttaa vaikkahan kymmenen metriä. Sitten vasta pallo lentää. Kuulin hiljattain että koiran vatsalihakset kehittyy koiran peruuttaessa. Taitaa olla Naftalla siis melkoinen sixpack tuola karvojen alla jos tuo tieto paikkansa pitää..

Ja loppuun kuvakooste eilisistä pallopeleistä.


tapporavistus

Välillä pitää muistaa huilata


höh, se meni rikki

lentoloikka


mamman mestarifutaaja <3






2 kommenttia:

  1. Aivan huippu tuo eka kuva! :D Terkkuja Naftalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka kuvastaa kyllä hyvin sitä, mimmonen hömpöttäjä tuo meidän poika on :D
      Kiitos terkuista, terkut myös teidän Zerolle ja parsonipojalle :)

      Poista