sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kyläilyä



Tänään päivä alkoi kävelylenkillä. Sää oli mitä ihanin!


Kevät on kyllä pitkäjänteisyyttä vaativaa aikaa uroksen omistajalle, tuntuu että joka nartulla on juoksu. Nafta sinkoilee puolelta toiselle eikä malta jättää hajuja taakseen. Meillä harjoitellaan hihnassa kulkemista niin, että aina kun remmi kiristyy me vaihdamme suuntaa. Se on melko toimiva keino.

Naftaa tympii kun ei saa vetää hihnassa


Lenkin jälkeen lähdimme kylään mun velipojan ja hänen paremman puoliskonsa luo. Nafta pääsi tietenkin mukaan. Vastassa oli espanjanvesikoirat Luca ja Nemo.


Luca

Nemo


Luca on 3v. ja Nemo 2v. Nafta siis välistä 2,5v. Hyvin tulee koirat toimeen keskenään vaikka kaikki uroksia. Välillä pörrätään puolin ja toisin mutta se kuuluu asiaan, välillä taas leikitään ja juostaan kilpaa, nuollaan toisten korvia ja suukotellaan.



Syötiin hyvin ja katsottiin poikien touhuja. Käytiin myös tekemässä lenkki. Luca ja Nemo asuu maalla, joten pellolla oli koirien mukava juosta. Lenkillä nähtiin myös hevosia. Naftan mielestä niissä ei ollut mitään kummallista vaikkei ole juuri heppoja ennen nähnytkään.




Päivän päätteeksi Nafta on ihan poikki. Se alkoi jo autossa kotimatkalla tonkia pesää itselleen. Nyt se nukkuu sohvalla tyytyväisenä. Ei jaksanut edes ruokaansa syödä...




5 kommenttia: